Skip to main content

Sønderdalen 7
2870 Dyssegård

Telefon: 2623 5224
info@smart-home-konsulent.dk

 • Smart Home konsulent - Inspiration, produkter, ydelser, fordele, opsætning, hjælp, planlægning

  Spar tid og penge - Lad os sammensætte og installere jeres Smart Home

Fordele ved et Smart Home

Smart Home er en bolig du kan styre med stemmen. Samt automatisk gør ting som fx tænder lyset når du går ind i lokalet, og underretter dig om problemer.
Herunder finder du en række gode grunde til hvorfor du bør have et Smart Home. Der er med sikkerhed en række ting du nok ikke lige havde overvejet.
Bemærk at nogle af fordelene forudsætter brug af ekstra udstyr der er korrekt opsat. Klik her for at se hvordan vi konkret kan hjælpe dig med dit nye Smart Home.

Brug stemmen, få frie hænder

Brug stemmen, få frie hænder

Med stemmen vil du kunne alt fra tænde og slukke lyset til at styre støvsugeren, få rullegardinerne op og ned, starte musik, tænde TV'et, ændre temperaturen i boligen samt meget mere.
Udfør mere på samme tid

Udfør mere på samme tid

Spar tid med et Smart Home. Du kan fx i køkkenet med våde hænder både starte og stoppe æggeure og musik, styre TV'et inde i stuen og tænde lyset for børnene på deres værelse.
Bedre hygiejne og indeklima

Bedre hygiejne og indeklima

Smart Home kan gøre meget for hygiejne og indeklima. Fx behøver man ikke længere røre stikkontakter, men der kan også tilknyttes luftfrisker, robotstøvsuger, udluftning mm.
Spar penge på strømmen

Spar penge på strømmen

Dyre glødepærer mm. holder langt fra så lang tid som Smart Home LED pærer. Med automatiseringer tænder og slukker lyset kun når du er i lokalet.
Spar penge på varmen

Spar penge på varmen

Dit Smart Home kan helt selv skrue op og ned for varmen individuelt for hvert lokale alt efter lokalets temperatur, om nogen er hjemme, tidspunkt på døgnet mm.
Automatiser ting i huset

Automatiser ting i huset

En fordel ved Smart Home er ting kan ske helt af sig selv. Fx sluk lyset når du går i seng, åbne rullegardiner når du skal vågne, få besked når vaskemaskinen er færdig eller nogen kommer hjem.
Få svar på alt med det samme

Få svar på alt med det samme

Få øjeblikkeligt svar på fx regnestykker, aktiekurser, valutaberegning, Elvis fødselsdag, konverteringer, oversættelser, er der kø på motorvejen, hvor er min mobil mm.
Hjælp familiens rutiner

Hjælp familiens rutiner

Et eksempel på morgen-rutine kunne være lyset langsomt fader op over 25 minutter før man naturligt vækkes, kaffens startes, dagens aftaler oplyses, morgennyhederne starter.
Hjælp den yngre generation

Hjælp den yngre generation

Børn lærer på rekordtid at bruge et Smart Home. Pludselig kan de fx blot med stemmen nå lyskontakterne, styre rullegardiner, ringe til dig uden en telefon, få hjælp til døgnets rutiner.
Hjælp den ældre generation

Hjælp den ældre generation

Har du forklaret dine forældre den samme tekniske ting flere gange?
Vi er chokeret over hvor nemt de lærer stemme-styring. Også en hjælp til gangbesværet eller fald.
Styr alt uden at være hjemme

Styr alt uden at være hjemme

"Digitaliser livet" og hav alt med dig rundt på farten. Hav adgang til og styr hele huset som fx lys, termostater, støvsuger, se hvem der ringer på døren mm. Spar tid og hav større sikkerhed.
Hører forskel på jeres stemmer

Hører forskel på jeres stemmer

Et Smart Home kender forskel på familiens stemmer individuelt og gæsters. Fx kan gæster ikke få oplyst ens kalender eller styre musikken, men kan godt tænde lyset i lokalet.
Vid alt om både ude og inde

Vid alt om både ude og inde

Med kameraer både ud og inde, samt evt. viden om familiens mobiltelefoners placering er det muligt at holde øje med alt. Også når I er ude og rejse kan I se live billeder hus og have.
Sæt farve på tilværelsen

Sæt farve på tilværelsen

Alle lamper/pærer kan (hvis ønsket) individuelt skifte til alle farver der findes. Det kan fx også fades, sættes til at skifte farver i løbet af aftenen, efterligne julelys, nordlys eller solnedgang.
Imponer og overrask gæster

Imponer og overrask gæster

Da et Smart Home er "nyt" bliver langt de fleste personer overrasket og imponeret. Alene det at tale til huset, lyset der skifter farve, ting tænder og slukker skaber en naturlig debat.
Skab stemning i hjemmet

Skab stemning i hjemmet

Ud over avanceret lysstyring kan man tale med hinanden på tværs af etager og værelser, udsende beskeder som "der er aftensmad", høre det ens og synkron musik i alle lokaler.
Byg dit eget sikkerhedssystem

Byg dit eget sikkerhedssystem

Med sirener, kameraer, bevægelsessensorer, dørsensorer mm. er det muligt at bygge en kompleks indbrudsalarm. Det kan endda helt automatisk selv slå til når du forlader huset.
Besked ved indbrudsforsøg

Besked ved indbrudsforsøg

Få besked på din mobiltelefon så snart der sker ting i huset som fx en dør åbner, en rude smadres, alarmen går, eller blot hvis et familiemedlem kommer hjem fra skole.
Besked ved brand/vand

Besked ved brand/vand

Få besked på din mobiltelefon så snart der sker ting i huset som fx en brandalarm går i gang, der registreres vand i kælderen, fyret slukker, fryseren går i stykker mm.
Besked ved pakkelevering

Besked ved pakkelevering

Du er ikke altid hjemme. Ringes på døren kan du på din mobil se hvem det er og tale med dem uden at være hjemme. Fortæl postbuddet de kan stille pakken. Få også besked ved kun bevægelse.

Hvorfor bruge en Smart Home Konsulent?

 • Spar tid på at sætte jer ind i et kæmpe univers

 • Vælg det helt rigtige grundsystem for jer

 • Naviger i junglen af muligheder og teknologier

 • Sikre at alt udstyret teknisk kan snakke sammen

 • Få en bedre løsning - vi foreslår det du ikke har overvejet

 • Få mere ud af udstyret med avanceret automatiseringer

 • Spar penge ved ikke at købe forkert eller unødigt udstyr

 • Spar penge ved kun at købe fremtidssikret udstyr

 • Spar penge, vi finder det billigste sted at købe udstyret

 • Spar penge på strøm og varme med et Smart Home

 • Få optimal placering og vinkler på udstyret i boligen

 • Slip for håndværkerarbejdet og opsætningsbesværet

Vores glade Smart Home kunder siger

 • Anders på 43 år, familiefar med to børn

  Vi har i familien været glade for at få et Smart Home. Det har vist sig en stor hjælp til os som forældre da vi har kunne styrke familiens rutiner. Vores morgen gik fra stress og jag til god stemning med musik og dans. Det er også lettere at få hjælp til at dække bord, fælles og synkroniseret indkøbsliste og får automatisk ad vide når den ældste kommer hjem.
  Smart Home Konsulent
 • Ebba på 76 år, aleneboende

  Jeg fik et Smart Hjem af min datter. Jeg har været glad for de skiftene billeder af familien i lejligheden. Og kunne styre lyset uden at skulle rejse mig. Nemt kunne ringe til familien og samtidig se dem på skærmen. Jeg føler mig også mere tryk hvis jeg kommer i problemer da jeg ringer til familien uden at skulle trykke på noget.
  Smart Home Konsulent
 • Christina på 31 år, single og livsnyder

  Jeg elsker at kunne høre den samme musik i hele lejligheden og alle lokaler - ved alt fra besøg af veninderne til søndagsrengøring. Det bedste er Smart Home skærmen i køkkenet som jeg bruger til at snakke med venner, opskrifter på video og trinvis oplæsning. Alt i mens jeg har fingrene i bolledejen :-)
  Smart Home Konsulent
 • Julie, alenemor til én datter

  I en travl dagligdag bruger vi vores Smart Home til alt fra bedre morgenrutine til lektiehjælp, hjemme-yoga, lyset selv tænder på lavt blus om natten på badeværelset og i gangen. Vi har været glade for Smart Home Konsulentens løbende support.
  Smart Home Konsulent
 • Christian på 36 år, far til to

  Vi fik opsat vores Smart Home af Smart Home Konsulent. Vi bruger det klart mest til underholdning og da det kender forskel på vores stemmer kan vi høre hver vores musik i hvert vores lokale. Tak til Smart Home Konsulent for hurtig installation og løbende support ved tilføjelse af lys.
  Smart Home Konsulent

Spar tid og penge - Lej en Smart Home Konsulent

Udfyld formularen med dine tanker og ønsker så vi kan få et hurtigt indtryk af opgavens indhold og omfang. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og sammen udarbejder vi en samlet plan. Bare rolig - vi bruger udelukkende dine kontaktinformationer til at kunne vende tilbage til dig.

Du mangler at udfylde dit navn

Du mangler at udfylde din e-mail

Du mangler at udfylde dit telefonnummer

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Du mangler at udfylde beskedens emne

Godkendt Captcha